SHABU TO GO ALMERE

SHABU TO GO ALMERE Handmade SUSHI throughout the day in the KITCHEN

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 737 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shabu to Go Almere. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2022 om 20:01 Lekker
20 mei 2022 om 22:42 Lekker indiaas en snel bezorgd
20 mei 2022 om 21:26 Snel geleverd en ik woon aan de andere kant van almere, en je krijgt veel voor de prijs die je betaald!
20 mei 2022 om 21:21 Eten is goed en het eten was er sneller dan we gedacht hadden. Het is heerlijk!
20 mei 2022 om 20:46 Best sushi ever, quick delivery, fresh ingredients. Excellent
11 mei 2022 om 23:37 Sushi was slap en plakkerig! Ben ik niet gewend jammer
7 mei 2022 om 9:39 De smaak van de noodles was vreemd en de teriyaki kip proefde wat chemisch. De kaarage was droog en een grote stukken. De rest van de familie had sushi en poke bowl. Zij vonden het oké. Ik bestel er in ieder geval niet meer.
5 mei 2022 om 22:52 Sushi besteld en het was heerlijk alles vers en soya saus en zelfs stokjes zaten erbij
3 mei 2022 om 20:17 Sushi was weer top! Met een lekkere cocos bubble tea
3 mei 2022 om 13:52 De kip was niet erg smaakvol en aan de droge kant. Sushi was niet slecht, maar er zat weinig smaak aan.